Sport en bewegen na CVA

Bewegen/sporten na een CVA

De groep Sport en bewegen na een CVA, opgericht in 2002, is vanaf september 2013 overgenomen van Aktivas. De groep richt zich op mensen met een niet-aangeboren hersenletsel en biedt specifieke begeleiding voor deze doelgroep.

De bewegingsgroep is bedoeld voor iedereen die een CVA heeft doorgemaakt. Het maakt daarbij niet uit hoe oud u bent of wat uw beperkingen zijn. Er zijn bijvoorbeeld ook deelnemers die met een stok of rollator lopen of een sportrolstoel gebruiken. Daartegenover zijn er ook deelnemers  met vrijwel geen beperkingen. We houden bij alles wat we doen rekening met de mogelijkheden van de deelnemers. Kortom: begeleiding op maat. Met behulp van onze vrijwilligers is dit mogelijk voor u.

Waar en Wanneer?

De lessen zijn op woensdagmiddag in Sporthal Westroijen in Tiel. Als het lukt gaan we af en toe naar Zwembad Groenendaal in Tiel. Stap over de drempel en kom een paar keer vrijblijvend meedoen. Na afloop genieten we van de 3e helft. De meeste mensen willen daarna geen afscheid meer nemen van de groep, dus u bent gewaarschuwd!

Tijdstip: Woensdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur
Locatie: Sporthal Westroyen in Tiel

Website van de Nederlandse CVA-Vereniging

Website hersenletsel