Nieuws

Laat je uitdagen voor bootcamp bij Keep Fit Tiel! Bootcamp is een leuke manier om je conditie te verbeteren en je spieren te versterken. Je doet het lekker buiten samen met anderen. Tijdens de bootcamplessen doe je verschillende oefeningen, waaronder push ups, squats, gewichten tillen, sprintjes trekken. Soms doe je de oefeningen samen met iemand anders uit de groep of juist in een sportieve strijd tegen elkaar en ieder op zijn of haar niveau. Vergeet vooral niet de fun! 

Vanaf 31 maart biedt Keep Fit om de week op donderdagavonden in de oneven weken om 20.30 uur bootcamp aan. De lessen worden gegeven door  Arne van der Velde van Oersportief Tiel. Er wordt gestart op de parkeerplaats op de Ridderweideflat aan het begin van de Wadenoijenlaan. De contributie is € 75,- voor 6 maanden vanaf 31 maart tot en met 30 september 2016, voor Keep Fit leden (niet Keep Fit leden betalen €95,-).

Wil je ook meedoen of wil je meer informatie, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Onze sporten:

sportsportsportsportsportsportsportsportsport

Activiteitenkalender

Sponsoren

sponsoren Ga naar betuwsschildersbedrijf.nl