Deelnemers NDC sluiten af met Betuwse Torentocht

Gepubliceerd: 1 oktober 2018

Met werkelijk schitterend wandelweer liepen ze in totaal 9,3 kilometer. De start was bij de Sint Joriskerk in Erichem, daarna ging het naar de Sint Lambertuskerk in Kerk-Avezaath. Vervolgens liepen ze over het terrein van Thedingsweert, dat speciaal voor deze tocht is opengesteld, naar de Sint Agathakapel in Kapel-Avezaath. Alle deelnemers hebben de tocht goed volbracht.

Door de Torentocht te lopen, hebben de deelnemers bijgedragen aan het behoud van de monumentale kerken.

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF) die daarmee een structurele bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland. De doelstelling is mensen met diabetes in beweging te brengen door te gaan wandelen.

Keep Fit en Astylos vinden het belangrijk dat mensen bewegen en sporten. Bewegen is goed voor iedereen en ook leuk! Daarom liepen mensen van Keep Fit en Astylos mee als begeleiders.