Over Keep Fit

Keep Fit Tiel is al bijna 50 jaar de multisportvereniging van Tiel. De vereniging biedt zowel binnen- als buitensporten op recreatief niveau aan tegen een aantrekkelijk lage contributie. Keep Fit heeft op dit moment ongeveer 100 leden. Iedereen is welkom om lid te worden en deel te nemen aan één of meerdere van onze sporten.

Keep Fit biedt de mogelijkheid voor badminton, dynamic tennis, hardlopen, sport en spel, volleybal en core&cardio. De volleyballers doen mee aan de regionale RecVol-competitie. Meer informatie over de sporten vind je op de specifieke pagina’s per sport op deze website.

Een aantal keer per jaar informeert de vereniging haar leden over actuele thema’s en nieuws binnen de vereniging via een e-mail nieuwsbrief, verder wordt er ook informatie gegeven via de Facebookpagina.

Heb je interesse? Kom gerust een keer vrijblijvend meesporten met één van onze groepen. Op de sport-pagina’s vind je de contactgegevens van de trainers/begeleiders van de betreffende sport. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden.

Bestuur

Het bestuur van Keep Fit bestaat uit de volgende leden:

Ronald Holdijk (voorzitter)
Ineke Meems (penningmeester)
Marian Tromp (secretaris)
Wijnand Moonen (algemeen lid)

Op de foto vlnr Wijnand Moonen, Marian Tromp, Ineke Meems, Ronald Holdijk