We zijn weer begonnen!

Gepubliceerd: 3 september 2020
Gelukkig kunnen nu ook de binnensporten weer aan de slag! Op 31 augustus is het seizoen 2020/2021 voor de binnensporten begonnen. Uiteraard moeten we rekening houden met de risico’s van corona, vandaar dat we een paar afspraken moeten maken. In lijn met de voorschriften van de Rijksoverheid en het “Protocol veilig sporten” van NOC*NSF hebben we de volgende richtlijnen opgesteld om veilig te kunnen sporten.

Richtlijnen:
Voor alle sporten geldt: Volg altijd de meest recente instructies van de Rijksoverheid,Bij klachten die kunnen duiden op coronabesmetting, blijf thuis,Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, ook in pauzes of rustmomenten,Specifiek voor de binnensporten geldt: Kleed je zoveel mogelijk thuis om, ga thuis naar het toilet en was je handen zorgvuldig voor vertrek en na thuiskomst,Maak zo beperkt mogelijk gebruik van de kleedkamers en toiletten in de sportzaal, het gebruik hiervan is wel toegestaan,Kom niet te vroeg en verlaat de zaal meteen na afloop van de training en het opruimen,Schrijf je in op de presentielijst die het kaderlid beschikbaar heeft, zodat we weten wie er geweest zijn,Keep Fit zorgt voor desinfectiegel en tissues om handen en materialen te reinigen. Het kaderlid coördineert het schoonmaken van de materialen. 
Ventilatie en luchtverversing
Sportplaza heeft voor alle zalen de ventilatie en luchtverversing laten controleren en waar nodig aangepast. Sportplaza verklaart dat de ventilatie en luchtverversing in alle zalen voldoet aan de actuele eisen. Daarnaast is de schoonmaak aangepast waardoor contactoppervlakken zoals deurklinken vaker worden gereinigd.

Welkom!
Wij denken je hiermee de mogelijkheid te bieden om veilig te komen sporten. We kunnen natuurlijk niet alle risico’s uitsluiten. Wij hopen dat je je veilig genoeg voelt om onbezorgd te komen sporten. Wij verwelkomen je graag.

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties over het veilig sporten, dan horen we graag van je. Laat het weten aan secretariaat@keepfittiel.nl.