Voorzichtig weer beginnen

Gepubliceerd: 17 mei 2021

Vanaf woensdag 19 mei is sporten in de zaal weer toegestaan, waarbij sporten in groepjes van maximaal twee personen (excl. trainer) weer mag, groepslessen zijn nog niet toegestaan. Verdere informatie over de opstart volgt via het kaderlid. Houd er rekening mee dat de kleedruimtes en toiletten gesloten zijn, er in de zalen aangepaste looproutes zijn en een mondkapje gedragen moet worden bij het binnenkomen en verlaten van de zaal en er nog 1,5 m afstand moet worden gehouden. Maar we zijn natuurlijk er blij dat we weer mogen!

Badminton, dynamic tennis, sport en bewegen na CVA zijn weer in de zaal begonnen, aerobics is on line. Ook de buitensporten core & cardio en hardlopen zijn weer van start gegaan, de leden van conditietraining zijn uitgenodigd om mee te doen met de core & cardio training.